Smestaj

Kapacitet hotela SPORT TRIM-a je 110 – 120 ležajeva u komfornim sobama i apartmanima raspoređenim u dva objekta, jedan pored drugog. Svaka soba i apartman poseduju komfor koji je potreban za pravi odmor i apsolutno uživanje. Sa komfornim sobama i apartmanima, restoranom i dnevnim boravkom, SPORT TRIM već dugi niz godina ostaje na samom vrhu turističke ponude ove vrste. Svaka soba i apartmani poseduju kupatilo, TV, wireless internet i sav komfor koji je potreban za pravi odmor i apsolutno uživanje. Sobarice svakodnevno raspremaju sobe i menjaju peškire. U dnevnom boravku mladi sportisti mogu provesti svoje slobodno vreme, uz korišćenje računara ili gledanje televizije.

Objekat je udaljen 1km od centra, na nadmorskoj visi od 1050m, gde nastaje „ruža vetrova“ i zato je nazvan „Zlatiborsko Dedinje“

U okviru objekta nalazi se prodavnica, igraonica i suvenirnica.

Sobe:

Dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne, dupleksi (2+3);

Apartmani:

Četvorokrevetni, petokrevetni i super veliki desetokrevetni sa četiri odvojene sobe i četiri kupatila. Sve sobe su bez spratnih kreveta. U sklopu objekta je restoran sa tradicionalnom kuhinjom, aperitiv barom, dnevnim boravakom sa LCD televizorima, DVD i računarima. Objekat poseduje dve velike spoljne nameštene terase. U sklopu objekta nalazi se posebna računarska igraonica i prostor za stoni tenis.


Galerija Smestaj